Al een lange tijd geleden ben ik gestart bij Breva waar ik kennis heb gemaakt met de gebroeders Breemans. Na nog een aantal jaren te hebben gewerkt bij de opvolgers van Breva is het contact weer tot stand gekomen en ben ik sinds 2 jaar in dienst bij Breemes. Dit voelde voor mij als thuiskomen!

Omdat ik omwille van medische redenen in deeltijd wil werken, hebben we samen gekeken hoe we dit in konden richten en of dit haalbaar was. Het is heel fijn om te ervaren dat er begrip is voor mij en mijn situatie. Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik echt als mens word benaderd en niet als nummer. Dit maakt dat ik nu als medewerker backoffice aan het werk ben.

Werken bij Breemes geeft mij mede door de klantgerichtheid die we nastreven veel voldoening. Ik ben blij met de kansen die ik hier krijg. Er wordt hard gewerkt maar ook zeker gelachen. De mogelijkheden op het gebied van doorgroei, opleiding, ontwikkeling én het familiegevoel binnen Breemes zijn redenen om voor deze organisatie te kiezen. Ik ga elke dag met een goed en voldaan gevoel naar huis en kom iedere ochtend weer met plezier terug werken.

Inge VanhoofIn tegenstelling tot mijn collega’s ben ik nog relatief kort in dienst, namelijk sinds 2018. Ik heb de overstap naar Breemes gemaakt omdat ik naar een meer commercieel technische functie wilde.

In mijn huidige rol sta ik continu in contact met klanten en leveranciers. Op technisch gebied ben ik een probleemoplosser en heb ik veel verantwoordelijkheid. De balans tussen commercie en techniek is voor mij een perfecte combinatie.

Ik voel mij thuis in ons kleine team in Hoboken. Uiteindelijk zijn we één met onze vestiging in Zonhoven en groeien we samen naar bepaalde doelstellingen. Door de structuur van de organisatie voel ik mij een persoon en geen getal. 


Ayoub BouzianeVanaf de opstart in 2011 ben ik betrokken bij de organisatie toen ik in dienst kwam als supervisor op de logistieke afdeling. In de jaren ben ik doorgegroeid naar een functie waarbij ik mezelf bezig houd met aankoop, retouren, herstellingen en klachtenbehandeling. 

Intern ben ik goed opgeleid en begeleid voor de stap die ik gemaakt heb. Ook bij mijn indiensttreding was er een goed inwerktraject waarbij ik mee kon kijken in ons Nederlandse distributiecentrum. 

Breemes ontwikkelt zich nog steeds, wat ik als medewerker erg positief vind. We blijven professionaliseren. Ondanks deze groei is er nog steeds het fijne familiegevoel. In de laatste jaren zijn de juiste mensen op de juiste plek komen te zitten, waarbij we samen onze doelen bereiken.

Frank Kelchtermans
Zoals vele collega’s, ben ik ook al een lange tijd verbonden aan de gebroeders Breemans. Sinds 2011 ben ik gestart bij Breemes. Ik heb toen meegeholpen met de opstart vanuit een binnendienstrol. Dit heb ik circa 1,5 jaar gedaan, waarna ik een functie in de buitendienst ben gaan bekleden op het gebied van industrial automation.


Het starten bij Breemes was als thuiskomen. De sfeer is goed, mensen begrijpen elkaar en we zitten vaak op dezelfde golflengte. Dat Breemes onderdeel is van de grotere structuur itsme, is niet merkbaar. Ondanks deze structuur zou ik de cultuur van ons beschrijven als familiaal. Nieuwe collega’s worden altijd goed ontvangen in de groep en geholpen waar nodig. Oud en jong leren van elkaar.


Peter Daems

Ik zit al 25 jaar bij de familie en in die jaren heb ik bijna alle functies uitgevoerd. Ik ben gestart als elektricien bij het toenmalige Breva, ik heb de logistieke middagpost mee opgestart en via de binnendienst ben ik in een technische outside sales rol terechtgekomen bij Breemes.

Werken bij Breemes betekent dat ik de vrijheid krijg om binnen de kaders mijn werk zelf vorm te geven. Dit is voor mij absoluut een meerwaarde. De appreciatie die je van collega’s, leidinggevenden en klanten ontvangt, geeft veel voldoening. Er heerst een familiale cultuur waarbij de deur altijd open staat.

De organisatie maakt een sterke verandering door in de afgelopen jaren. Hierbij zie je dat de rol van marketing steeds groter wordt in het (her)positioneren van onze organisatie. Ik zie de ontwikkelingen positief-kritisch tegemoet omdat we mee moeten met de tijd. 


Robert Koloszewski